Goodiebag




Jag tävlar om just denna goodiebag! Gör det du med!
http://eejit.blogg.se


Förening, någon?

Alltså hur fan bildar man en förening?

Jag måste verkligen få veta!

The End

Buhu, tycker det är tråkigt att se att jag inte fått några besökare men men:'( Designen blev väl fin ändå, sådär smått oskyldig? :P 

Anyhow..
Jag har haft en "Antonio Banderas-marathon" eller vad man nu ska kalla det:P Jag har alltså enbart kollat på filmer som han har medverkat i. Åtminstone dem filmer jag kunde hitta:

Zorro 1 & 2 (självklart;))

The House Of Spirits (Den filmen var ganska underlig -bra- men underlig)

Dödligt möte (där spelar han mot Sylvester Stallone och Julianne Moore)

Once upon a time in Mexiko (det är den tredje filmen i "El Mariachi-trilogin", jag såg ingen direkt skillnad på den filmen och filmen Desperado, tyvärr)

Desperado (wuuuho, en löjlig sexscen men annars en bra film)

En vampyrs bekännelse (DEN ÄR SÅ JÄVLA BRA! Brad Pitt och Tom Cruise spelar huvudrollerna! Lätt sevärd!!)

och sist men inte minst "Philadelphia"- Huvudrollen spelas av Tom Hanks - inte världens snyggaste men ändå en grym bra skådespelare som verkligen sätter sig in i rollerna. Forrest Gump, DUUH??

Sammanfattningsvis så har många av dessa filmer en sak gemensamt (eller två då med Antonio Banderas) att han tycks välja filmer där kvinnorna fläshar brösten. Det är mycket naket i filmen "The House of spirits" och "En vampyrs bekännelse". Dessutom i filmen "Desperado" kan man hitta en rolig sexscen. Mycket bröst alltså, för männens nöje (och kvinnor för den delen)
 

Alla filmer är sevärda!

The day wasn't so bad after all

Min mamma tog sig igenom hela operationen galant. Tack gode Gud för det. Är verkligen, verkligen tacksam. Hela dagen gick nästan ut på att hålla tillbaka tårarna av oro. Men det gick som sagt bra :)

Att vara anonym på bloggen var inte så spännande som jag trodde. Jag hade en blogg innan den här bloggen och jag tröttnade på att uppdatera den ganska fort. Vilket jag börjar känna just nu, hehe. Men det är typiskt mig att aldrig slutföra någonting. Och det är just den egenskapen jag har som jag verkligen avskyr.

Igår när vi hade idrott spelade vi Aikido (självförsvarsträning-ish) Vi fick rulla runt på olika sätt och lära oss hur man på enkelt sätt välter omkull en person - jätte kul! Nackdelen (med betoning på "nack"(och "delen"))  är att jag har en fet jävla träningsvärk på nacken och jag kan liksom inte böja den bakåt utan att det gör ont x(

Hmm, jag tänkte skriva någonting mer men så glömde jag bort det!!

Skor

Jag inhandlade dessa skor förra helgen. De tyckte jag var as-snygga! Men de kostade en bra summa dock. :P



A bad day for us all

Här sitter jag och pluggar. Men jag är orolig och rädd eftersom min mamma ligger i sjukan och ska operera sig idag:( och dum som jag är glömde jag mobben hemma. Så hon kan inte kontakta mig alls:(:(



Sacré Bleu!

Åh, fy vad dåligt det gick på kemi-provet idag! Så dåligt att jag önskade att det skulle forsa en massa näsblod på provet under tiden. Fast skulden kan ju läggas på mig och mitt dåliga engagemang. Jag hatar när jag misslyckas. Det gnager mig verkligen, t.o.m. när jag ska sova, och sen följer det med i mina drömmar och börjar jävlas.

Men ett nytt prov att se framemot: Matteprovet! JA! Här satsar jag på MVG! Garanterat!

Wish me luck!

Jo juste, gissa vem som tvingas upp tidigt på morgonen för att man väljer att komma i tid till den alldeles för tidiga fransklektionen, och sen när man väl är framme och stöter på självaste rektorn som säger att min fransklärare är sjuk? WTF! Min lärare får inte vara sjuk på onsdagar! Det tillåter jag inte!  


Sitter och äter en äcklig "low calorie bar"

Det var ju som så att jag ville hålla mig ganska anonym i bloggen. Även om det kommer bli svårt eftersom jag har många bilder att dela med mig.

Då kanske ni undrar: Varför? varför vill du censurera dig själv och din gloriösa ansikte? (och så antar jag att mina läsare är oerhört vältaliga och godsinta människor) Jo, för att jag vill att man ska lära känna en person utan att bli påverkad av hur man ser ut. Den här världen är ju så utseendefixerat att det inte är sant. Väldigt sorgligt. Fast nu påstår jag inte att jag är värsta hetingen och vill dölja det. Jag ser snarare ut som en förstoppad groda ---> 8D

Fast sen kommer jag bli dubbelmoralen herself och säkert låta några bilder sippra ut i bloggen, hehe.

Jag kan ju berätta att jag är en 16:årig tjej (väldigt snart 17) som går andra året i ett gymnasium - vars namn jag aldrig tänker yttra mig om, mohaha. Så mycket får ni veta!

Peace out!

(Ja, jag vet att det inte direkt blev en röd tråd genom det hela, men whatevvah! :P)


What to do, What to do ...

Jag tror inte jag tänker lägga så mycket energi på att skriva "uppsatser" den närmaste månaden eftersom jag ändå inte har läsare.. ett par meningar gör nog susen, men sen kickar jag igång rejält (förhoppningsvis). Jag vill också ordna till designen en smula.

Kemiprov på onsdag! Någonting att se fram i mot :D *överflödig sarkasm*

  

Miss De La Vega Who?

Alejandro De La Vega var namnet! Naaaij nu'lura' ja'er minsann! Haha, ja namnet kom jag på av brist på fantasi och förtillfället har jag en maaaajor crush on Antonio Banderas! MUMS! + att namnet flyter på så fint när man säger det högt.

Designen är jag inte fullt så nöjd med. Den känns lite efterbliven gentemot dem andra bloggarna. Eller snarare trist. GAH, tycker kodmaller är dumma.

Åh, ja juste. Jag tänker hålla mig ganska anonym (hah, "ganska"). Jag vill inte bli igenkänd av vänner familj och dylikt. Det blir roligare på det viset :D

Willkommen meine pupz-kinder!

Visst blev designen ganska bra? Är inte riktigt klar med den. Det är en massa bokstäver och tal och blablabla som bara gör mitt liv en aning jobbigare. Jag har t. ex. spenderet flera timmar på att få bort bloggnamnet från headern och det visade sig att man bara behövde ersätta en siffra mot 0. Fatta vad surt det var för mig när jag ändå äntligen kom på det. 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0